Missio 2023 Kilpailu

2023Missio

Missio on korkean tason business -kilpailu, joka keskittyy naisten uran kehittämiseen ja yritystoiminnan rakentamiseen. Yrittäjänaisia on yhä 2023 ⅓ Suomessa, naisten osuus suurempien yhtiöiden hallituksessa on yhä alhaisempi. 

Meidän tehtävämme on kouluttaa ja rohkaista naisia tekemään sen, mihin muut eivät uskoneet heidän pystyvän. Kilpailukonsepti jatkaa uudistumistaan myös vuonna 2023, ja tarjoaa jälleen uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia kilpailijoillemme.

Missio -koulutukset ovat täynnä tärkeitä teemoja, jotka auttavat rakentamaan vahvan henkilö-/yrittäjäbrändin, hallitsemaan sosiaalista mediaa ja luomaan voittavan ura-/yritysstrategian. Koulutukset tarjoavat myös tilaisuuden kehittää esiintymistaitoja ja hallita paineita johtajan roolissa. Uudistuksen myötä koulutuksissa kilpailijat asetetaan kiperiin, vastuullisiin ja haastaviin tilanteisiin yksilöinä sekä ryhmässä. 

Tämä viihde ja kaikkien tuntema julkinen kilpailu tarjoaa voittajalle enemmän kuin pelkät palkinnot. Kilpailumme intensiivinen koulutus sekä kilpailun mukana tuleva näkyvyys ja uudet verkostot takaavat loistavan alun omalle uralle. Kilpailun jälkeen voittaja pääsee jatkamaan verkostoitumista kutsuvierastilaisuuksien ja tapahtumien parissa. Kilpailu on avoin kaikille 20 vuotta täyttäneille suomalaisille naisille ympäri maata ja tarjoaa mahdollisuuden edistää omaa uraa ja kasvattaa liiketoimintaa.

Liity mukaan Missio -kilpailuun ja ota askel kohti sinun näköistä  menestyksekkäämpää tulevaisuutta!Sinustako Missio kilpailun voittaja?

Haluatko kehittää uraasi tai laajentaa omaa liiketoimintaasi? Haluatko saada uusia taitoja ja verkostoja menestyksen saavuttamiseksi? Jos vastasit kyllä, sinulle voi olla tarjolla täydellinen tilaisuus. Miss Helsinki New Era -kilpailu on suunniteltu naisille, jotka haluavat viedä uraansa ja liiketoimintaansa uudelle tasolle.

Kilpailumme keskittyy naisten uran kehittämiseen ja yritystoiminnan rakentamiseen tarjoten intensiivisen koulutuksen, näkyvyyttä ja uusia verkostoja. Jos olet rohkea, kunnianhimoinen, päättäväinen ja valmis haastamaan itsesi, Missio -kilpailu on juuri sinua varten. Lähde mukaan tavoittelemaan menestystä ja kehittämään uraasi uudelle tasolle!Miss Helsinki new era 2022

Nykyisellä nimellä MISSIO.

Ella Virto

Miss Helsinki new era

Lotta Soininen

2. sija

Kilpailun aikataulu

2023 Kilpailukauden aikatauluun voi mahdollisesti tulla vielä muutoksia.

2023

SÄÄNNÖT

  • Alaikäraja 20 -vuotta.
  • Hakijalla ei saa olla rikosrekisteriä.
  • Hakijalla on suomen kansalaisuus.
  • Olet valmis sitoutumaan Missio kilpailukauteen.
  • Olet valmis sitoutumaan Missio organisaation järjestämiin työtehtäviin ja tapahtumiin vuodeksi.

Kilpailun haku päättyy 30.4. SINUSTAko Mission voittaja 2023?

Ota yhteyttä Sinustako Miss Helsinki New Era?

miss helsinki new eraorganisaatio

MIRELLA merivirta
Media/viihde- ja urheilualan yrittäjä sekä sosiaalisen median sisällöntuottaja ja graafinen suunnittelija. Miss Suomi 2018 finalisti. STR8HIIT Founder, CEO. Missio Co-Owner, Producer.
Veronika Wirtanen
Media-alan yrittäjä, sosiaalisenmedian ammattilainen, fashion influencer, Co-Owner Deja-vu Productions. Miss Helsinki New ERA 2022 - 3 sija. Missio Co-Owner, Producer.
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.