2023 Palvelut

TUOTANTO ESIINTYMINEN VAIKUTTAJAMARKKINOINTI

Tuotamme laadukkaita palveluita yrityksille. 

1. Kumppanuus tarjoukset

Missio yhteistyökumppanit tarjoavat juuri sinulle huippu tarjouksia palveluihin.

2. Tuotanto

Missio on monipuolinen tapahtuma-alan ammattilainen, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita erilaisiin tarpeisiin. Vuosittaisen Missio -kilpailun lisäksi olemme tuottaneet niin pieniä kuin suuria tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa olemme vastanneet kaikesta video- ja audiotuotannosta aina kontaktiverkostomme huippuosaajien ja vaikuttajien käyttöön asti.

Asiakaslähtöinen, moderni ja innovatiivinen palvelutarjonta on yksi kilpailuvaltteistamme. Tarjoamme tapahtumatuotantojen lisäksi myös voiceover-palveluita, käsikirjoitus ja suunnittelu sekä mainoskuvia ja videoita yritysten tarpeisiin. Haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan visioitaan laadukkaasti ja innovatiivisesti.

3. ESIINTYJÄT

Meidän kautta kaikenkokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin

– Puhuja
– Juonto
– Koulutus
– Malli

4. Vaikuttajat

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas keino vahvistaa asiakassuhteita ja rakentaa positiivisia brändimielikuvia. Mission vaikuttajamarkkinointi-tiimi on kokenut eri sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, LinkedInissä, TikTokissa, YouTubessa ja Facebookissa.

Onnistunut vaikuttajamarkkinointi vaatii hyvää yhteistyötä, joka perustuu molemminpuoliseen ymmärrykseen ja vankkaan ammattitaitoon. Meidän vaikuttajamarkkinointi tiimimme on kokenut monilla eri sosiaalisen median alustoilla ja ymmärrämme kuinka tärkeää on löytää oikeat vaikuttajat oikeisiin kampanjoihin. Tavoitteenamme on aina ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, jotta voimme suunnitella ja toteuttaa brändinne näköisen kampanjan. Panostamme tarkkaan suunnitteluun ja yksityiskohtiin, jotta kampanjan aikatauluista ja sovituista asioista pidetään kiinni. Yhteistyöt toteutetaan harkitusti ja huolellisesti, ottaen huomioon yhteiset arvot ja tavoitteet.

Vaikuttajiemme koulutus kattaa VoiceOverin, kuvan- ja videonkäsittelyn sekä tekstin tuottamisen. Koulutuksen avulla vaikuttajamme pysyvät ajan tasalla muuttuvassa sosiaalisen median maailmassa ja ymmärtävät kaupallisuuden, markkinoinnin ja myynnin kokonaisuuden yrityksen näkökulmasta.

Lähetä viestiYhteydenotto

    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.