Yleiset ehdot

Miss Helsinki yleiset ehdot

Tämä asiakirja on laillisesti sitova sopimus käyttäjän (jäljempänä ”Asiakas”) ja Miss Helsinki organisaation jäljempänä (”Palveluntarjoaja”) tarjoaman Koulutuksen (jäljempänä ”Palvelu ”

) välillä.

Yritys:
STR8HIIT Oy
Y-tunnus 3212470-2

Mikäli asiakas ei hyväksy käyttöehtoja kokonaisuudessaan, ei asiakkaalla ole oikeutta käyttää palvelua.

Voit ostaa koulutuksen vaivattomasti verkkokaupastamme. Koulutuksen ostaminen tapahtuu niin, että lisäät haluamasi tuotteet ostoskoriin. Sen jälkeen seuraa verkkokaupan antamia ohjeita tilauksen loppuunsaattamiseksi. Tilauksen vahvistussivulta näet ostostesi loppusumman, joka sisältää verot. 

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Miss Helsinki on lähettänyt sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen Miss Helsinki voi pidättää oikeuden muuttaa kauppaan liittyviä ehtoja.

Tilauksen peruutus ja palautus

Koulutuksen ostaminen on ostopäätös. Mikäli olette maksaneet koulutuksen, lähtökohtaisesti emme hyvitä ostettua tuotetta takaisin. Kyseessä on osittain digitaalinen tuote, jonka asiakas saa välittömästi käyttöönsä ja voi hyödyntää materiaaleja tallentamalla ne ja tekemään tämän jälkeen peruutuksen. 

Olemme valmiita keskustelemaan 14 päivän ajan peruutus oikeudesta, mikäli asiakas ei ole lunastanut valmennuksia. Peruutusoikeus päättyy, kun asiakas tekee ensimmäiset toimenpiteet järjestelmässä tilauksen jälkeen.

Autamme sinua mielellään kaikissa tiedusteluissa ja ostoon liittyvissä asioissa.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse contact@missiofinland.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian sähköposteihin.

Hinnat

Miss Helsinki verkkokaupan hinnat ovat euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tilausvahvistus ja Toimitusehdot

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Verkkokauppa on lähtökohtaisesti käytettävissä 24tuntia vuorokaudessa. Palveluntarjoajalla on aina niin halutessaan ilman korvausvelvollisuutta oikeus lopettaa palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain sekä oikeus ottaa palvelu pois käytöstä.

Palvelun käyttöön ei ole ikärajaa, mutta alle 15-vuotiaiden tulee kysyä huoltajilta lupa palvelun käyttöön.

Ongelmatilanteet ja Reklamaatiot

Ongelmatilanteessa ole välittömästi yhteydessä contact@missiofinland.fi.  

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.