Missio 2023 Yhteistyökumppanit

2023 Liity mukaan

Haluatko olla mukana tukemassa naisten urakehitystä ja yritystoimintaa? Tiesitkö, että yrityksen menestyksen taustalla on usein arvokkaita kumppanuuksia? Jos jaat arvomme naisten aseman edistämisestä liike-elämässä ja olet valmis tukemaan uusia, innovatiivisia ideoita, voimme aloittaa yhdessä menestyksekkään kumppanuuden.

Missio etsii nyt yhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana tukemassa naisten urakehitystä ja yritystoimintaa.

Miksi olla mukana?

Uudistettu Missio -kilpailu tavoittaa jatkossa entistä enemmän hakijoita, sillä kilpailuun voi hakea ympäri Suomea. Yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä tuloksia, jotka hyödyttävät sekä sinun yritystäsi että meitä. Tämän lisäksi yhteistyö kanssamme antaa mahdollisuuden vahvistaa brändiäsi ja kasvattaa näkyvyyttäsi. Räätälöimme yhteistyökumppanin kanssa yhteisen kumppanuusmallin, saadaksemme molemmille osapuolille tuloksellisen yhteistyön. Panostamme laatuun ottamalla harkitusti yhteistyökumppaneita.

Näin liityt

Jos olet kiinnostunut aloittamaan menestyksekkään kumppanuuden Missio -organisaation kanssa, ota yhteyttä lomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteessa contact@missiofinland.fi. Emme malta odottaa yhteistyön aloittamista kanssasi ja mahdollisuutta kehittää yhdessä uusia, vaikuttavia tapoja edistää naisten asemaa liike-elämässä.

Ole osa kilpailua hae yhteistyökumppaniksi

    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.